Известие

Collapse
No announcement yet.

Могат ли да се сменят бутоните на дръжките на вратите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Могат ли да се сменят бутоните на дръжките на вратите?

Здравейте,
    интересува ме дали могат да се сменят само бутоните на дръжките на предните врати, и дали ключалките вървят с тях.Преди доста време се бях качил до вкъщи забрявяки да махна панела на сд-ти и като слязох някой беше се опитвал да превърти бутона на пасажерската врата , явно стискайки го с нещо.Сега при натискане много често остава натиснат и трябва да го вадя с ключа.Тази сутрин заварих и шофьорската стискана по същиат начин, като не знам дали са били някои наркомани, или някой е искал да я краде.Надявам се , че не е второто защото няма как да я предпазя ако са я нарочили.
    Last edited by stu; d.m.y г., 20:11.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Споко, стари са ни колите, не се крадат. Пък и АЛФА се краде в изключително редки случаи. Виж, същият проблем имах аз, допреди 2 часа. След поредната мивка ми хлътна бутончето и периодично вадех ключа както тебе да го извадя. От седмица на всяко отваряне се получаваше. От вчера и на пасажерската врата. Това без никой да го тормози. Като се замисля, при отварянето се чува нещо като хрускане. Най-вероятно има вътре песъчинки/прах, който го задържа и няма 'олио', което да го накра да се 'лъзга' . Този проблем отшумява когато е сухо навън, но в сев България последно не беше мокро през Ануари.
    И този следобед се реших да оправя проблема. Като го намасля стабилно с ВД-40. При натиснато положение пръсках вътре и натисках отново, изваждах го, пак пръсках. Така докато не се изваждаше само, както си му е реда. Това ми отне около 20 мин за двете врати. Смазах и механизмите във вратата на всичките врати. Надявам се проблема да е отстраним при теб по същият начин.
    Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

При мен си личи ,че са смачкани с нещо!Имам радардетектор, който бях монтирал на сенника за да не се вижда, тъй като не го свалям и може да са видяли него.И на мен не ми се вярва някой да тръгне да я краде.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
        При мен си личи ,че са смачкани с нещо!Имам радардетектор, който бях монтирал на сенника за да не се вижда, тъй като не го свалям и може да са видяли него.И на мен не ми се вярва някой да тръгне да я краде.
        Това с Cobra-та обяснява всичко. На наркота-та, им светват очите от такива нещица.
        Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Не е Кобра а Белтроникс!Сега го свалих за известно време.
          Last edited by stu; d.m.y г., 23:39.

Comment

Working...
          X